Over Liber Otium


De eerste studievereniging voor LM
Een 'Leisure and Events management' studie volgen, dat draait om evenementen organiseren, kan natuurlijk niet zonder een studievereniging. Dit was de mening die wij deelden met elkaar en dit is uiteindelijk de reden geworden voor ons om zelf de vereniging op te zetten. 
De naam Liber Otium betekend ‘vrije leisure’, wat inhoudt dat de vereniging gaat over de gehele vrijetijdssector en de vrijheid die daarbij komt kijken. 

Wie zijn wij? 
Het bestuur bestaat uit zes leden, we zijn een mix van eerste, tweede en derdejaars studenten. Op de Instagram van Liber Otium hebben wij ons allemaal persoonlijk voorgesteld, neem hier vooral een kijkje :).  

Wat kan je van ons verwachten? 
Als je lid wordt van Liber Otium leer je alle medestudenten van alle jaarlagen kennen. Er worden wekelijks borrels georganiseerd, er komen workshops, sprekers en netwerkborrels met succesvolle ondernemers die komen uit het werkveld. 
Er worden een aantal grote evenementen georganiseerd, zoals een gala of een themafeest. 
Elk jaar worden er reizen gemaakt met de vereniging, om te beginnen zijn we afgelopen jaar naar Praag geweest!

Als je benieuwd bent naar de aankomende evenementen kan je onze jaarplanning bekijken. De jaarplanning staat op deze website en op onze Instagram pagina @liberotium. We zien jullie graag bij een van onze evenementen en vergeet je niet in te schrijven :).
Tot snel!